Zakelijke lening

Heeft u snel een zakelijke lening nodig van tussen de € 2.000,- en € 50.000,-? Dan is er goed nieuws. Sinds kort kunt u eenvoudig en snel geld lenen met een zakelijke lening. De aanvraag kunt u doen binnen 5 minuten en de uitbetaling kan ook binnen 24 minuten geregeld zijn. Dat is heel anders dan u op dit moment gewend bent met een zakelijke lening.

Zakelijke lening

Direct aanvragen

Een zakelijke lening aanvragen is niet eerder zo eenvoudig geweest. U kunt snel en eenvoudig via de direct aanvragen knop uw lening aanvragen. Meestal is het binnen enkele uren al bekend of u in aanmerking komt voor een zakelijke lening. Is dit het geval? Dan wordt het geld direct overgemaakt naar uw rekening. Geen tussenstations. Gewoon snel en betrouwbaar geld op uw rekening ontvangen. U weet snel waar u aan toe bent.

Kosten voor een zakelijke lening.

Natuurlijk wilt u weten wat het kost om een zakelijke lening af te sluiten. De kosten voor een zakelijk lening zijn zeer transparant. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht opgenomen van de kosten voor een zakelijk lening.

B2 BusinessLening – zakelijke leningen, voorbeelden
Looptijd lening (maanden) 6 9
Voorbeeld geleend kapitaal €15,000 €25,000
Voor elke geleende euro betaald u €0.17 €0.24
Totale kosten lening €2,550 €6,000
Administratie- en aanvraagkosten Per lening berekenen wij een éénmalige toeslag van 2,5%.

Voorwaarden voor een zakelijke lening

Zakelijke lening
Om een zakelijke lening te krijgen moet u uiteraard aan verschillende voorwaarden voldoen. Het grote voordeel is echter dat dit bij de B2 Businesslening zeer beperkt is. Geen stapels papierwerk, maar gewoon een geldlening die voornamelijk op uw cashflow is gebaseerd. Als u cashflow boven de € 75.000,- is wordt de kans op het verkrijgen van werkkapitaal een stuk groter.
Er is geen voorwaarde qua onderpand. Extra prettig dus, geen bezwaring van uw woning, of een pandrecht op uw rekening of spullen. Gewoon het geld helemaal vrij om voor u te besteden. Dat is het voordeel van een lening aanvragen bij een specialistisch bedrijf.
Direct aanvragen

Zakelijke lening en het BKR

Heeft u een negatieve BKR registratie? Dan wilt u natuurlijk weten of geld lenen zonder BKR toetsing ook mogelijk is bij deze vorm van geld lenen. En wat dat betreft hebben we goed nieuws. Er wordt naar veel meer gekeken dan alleen maar uw kredietverleden. Sterker nog, uw cashflow is veel belangrijker dan uw betaalverleden. Als uw bedrijf goed loopt is de kans namelijk veel groter dat de lening ook tijdig terugbetaald kan gaan worden.