zakelijke lening aanvragen

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een lening aanvragen? Dan is er goed nieuws. Waar het geld lenen voor de particulieren steeds moeilijker aan het worden is, is een zakelijke lening aanvragen steeds eenvoudiger. Niet alleen het aanvragen is overigens steeds eenvoudiger. Ook het afsluiten en het uitbetaald krijgen van de lening lijkt steeds makkelijker te worden.

Zakelijke lening aanvragen

Direct aanvragen

Een zakelijke lening aanvragen kunt u gewoon eenvoudig en snel online. Waar het in het verleden tijden kon duren voordat de lening is goedgekeurd kan het tegenwoordig bijna binnen 24 uur. Sterker nog, het geld kan zelfs binnen 24 uur op uw rekening zijn bijgeschreven. Dat is nog eens snel geld lenen. Door deze snelle afwikkeling kan een zakelijke lening aanvragen zelfs sneller gaan dan geld lenen als particulier.

B2 BusinessLening – zakelijke leningen, voorbeelden
Looptijd lening (maanden) 6 9
Voorbeeld geleend kapitaal €15,000 €25,000
Voor elke geleende euro betaald u €0.17 €0.24
Totale kosten lening €2,550 €6,000
Administratie- en aanvraagkosten Per lening berekenen wij een éénmalige toeslag van 2,5%.

Belangrijkste aandachtspunten

Belangrijk om te weten is natuurlijk wat de kosten zijn. In bovenstaande tabel kunt u dit eenvoudig en snel inzien. Daarnaast wilt u natuurlijk weten waar de kredietverstrekker vooral op zal gaan letten. Er is één belangrijk onderdeel waar de kredietverstrekkers aandacht voor hebben. En dat is de cashflow. Als uw bedrijf een gezonde cashflow heeft is de kans zeer groot dat u een krediet verstrekt kan gaan worden. Twijfelt u over uw mogelijkheden? Een zakelijke lening aanvragen kost u niets, en verplicht u uiteraard tot niets. Een lening aanvragen is altijd gewoon kosteloos en vrijblijvend.
Direct aanvragen

Zakelijke lening aanvragen zonder BKR toetsing

Wilt u een lening aanvragen zonder dat er een toetsing gedaan wordt bij het BKR? Dat is geen probleem. Een zakelijke lening aanvragen doet u namelijk bij onze aanbieder altijd zonder BKR toetsing. Geld lenen zonder BKR toetsing kan als particulier tot slechts € 1500,-. Als zakelijke klant kunt u echter tot een bedrag van maar liefst 75.000,00 Euro lenen. Naar een negatieve BKR registratie wordt hierbij niet gekeken. Een negatieve BKR registratie is dus absoluut geen belemmering voor een zakelijke lening.