Snel een doorlopend krediet afsluiten

Snel een doorlopend krediet afsluiten kan nodig zijn als er een onverwachte rekening zich aandient. Een onverwachtse reparatie aan uw auto, de wasmachine die het net gelijk met de televisie en koelkast begeeft. Allemaal omstandigheden waardoor snel een doorlopend krediet afsluiten een keer nodig kan zijn. De vraag is dan natuurlijk, waar kunt u snel een doorlopend krediet afsluiten? Hoe lang duurt het voordat het geld op uw rekening staat? Waar kunt u terecht voor echt direct geld lenen? En wat moet u allemaal doen om snel een doorlopend krediet af te kunnen sluiten? Allemaal vragen waar wij u graag een antwoord op geven. Zodat snel een doorlopend krediet afsluiten ook voor u mogelijk kan worden!

Waar kunt u snel een doorlopend krediet afsluiten

Er zijn verschillende mogelijkheden om een lening af te sluiten. Veel mensen zijn overigens op zoek naar het direct geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR toetsing. Daar kunnen de aanbieders u meestal niet aan helpen. U zou hiervoor sneller terecht kunnen bij de verstrekkers van een minilening. Een minilening maakt het in sommige gevallen wel mogelijk. Er zijn natuurlijk veel verschillende aanbieders van het doorlopend krediet. De partijen waar snel een doorlopend krediet afsluiten mogelijk is, zijn partijen als Kredietconcurrent.nl, dit zijn namelijk kredietbemiddelaars. Het enige dat zij doen is bemiddelen tussen banken en u als consument om zo snel mogelijk een lening af te sluiten.

Hoe snel is snel een doorlopend krediet afsluiten?

Als u direct geld nodig heeft is iedere minuut eigenlijk al te lang als u op een lening moet wachten. Bij de kredietbemiddelaars gaat het over het algemeen het snelst om een lening af te kunnen sluiten. Het aanvragen van een lening kan binnen 10 minuten. Tijdens kantoortijden kunt u dan binnen enkele uren de offerte in uw mailbox ontvangen. Als u dan direct de contracten uitprint, ondertekent en retourneert kan het binnen 24 tot 48 uur al geregeld zijn om een doorlopend krediet af te sluiten.

Wat moet u doen voor een snelle lening?

Als u echt snel geld wilt lenen dan is het handig om direct na het aanvragen van uw lening zelf al wat documenten te verzamelen. De banken zullen altijd vragen om:

  • Kopie van uw legitimatiebewijs
  • Recente inkomensspecificatie (niet ouder dan 2 maanden)
  • Bankafschrift met bij en afschrijvingen van 2 weken

Daarnaast kan de bank nog vragen om laatste saldooverzichten als er een lening ingelost dient te worden. Als u dit al klaar heeft liggen kunt u dit zo snel mogelijk aan de bank samen met het contract opsturen. Dat kan ontzettend snel gaan als u het zelf goed aanlevert!