Minilening

Als u direct geld lenen mogelijk wilt maken dan kan de vorm van een minilening ontzettend interessant voor u zijn. Een minilening is een kleine lening tot maximaal € 800,- waarbij direct geld lenen vaak nog mogelijk is. Uw eerste minilening kan bij sommige geldverstrekkers iets langer duren. Het kan zo zijn dat als u voor het eerst een minilening aanvraagt het tussen de 24 en de 48 uur kan duren voordat het geld op uw rekening staat. Als u echter éénmaal bestaande klant bent kunt u in sommige gevallen binnen 10 minuten geld lenen!

Product
Max. 1e lening
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 400,-
45 dagen
24 uur
Ferratum Pluslening
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur

Minilening en het BKR

Minilening Het prettige van het verkrijgen van een minilening is dat er geen toetsing en geen registratie bij het BKR plaats vind. Een negatieve BKR registratie kan daardoor geen belemmering zijn om een lening te krijgen. Dit is natuurlijk één van de grote voordelen van de minileningen. Omdat verstrekkers van minileningen niet aangesloten zijn bij het BKR kunnen ze hier geen toetsing doen. Uw minilening kan ook niet geregistreerd worden bij het BKR.

Kleine en korte lening

Zoals aangegeven is deze vorm van lenen voornamelijk geschikt voor relatief kleine bedragen. Het maximale bedrag bij deze vorm van geld lenen is bij de ene aanbieder € 800,- en bij de andere aanbieders is dit tot het maximale bedrag van € 600,-.Voor studenten is dit nog altijd een mooi bedrag. Geld lenen student? Een minilening kan een fijne oplossing zijn.
Naast het gegeven dat het een lening is van een klein bedrag moet u er ook rekening mee houden dat het een vorm van direct geld lenen is waarbij u uw lening binnen korte termijn ook weer moet terugbetalen. Als u een minilening gaat afsluiten moet u hier wel van overtuigd zijn. Het is echt een vorm van een noodlening.

Voor wie is de minilening geschikt?

De minilening is geschikt voor iedereen die even een kleine lening nodig heeft voor een beperkte tijd. Daarnaast is de lening uiteraard uitermate geschikt voor iedereen die een negatieve BKR registratie heeft. Een minilening is dan namelijk feitelijk de enige manier om een lening af te kunnen sluiten.

Voor wie is de minilening minder geschikt?

Een minilening is niet altijd een goede optie. Zeker niet als u eigenlijk al weet dat u de minilening niet binnen de gestelde termijn kan terugbetalen. Er kunnen namelijk behoorlijk wat extra kosten in rekening gebracht worden bij een minilening. De standaard extra kosten zijn al vrij fors, maar de extra kosten bij te late betaling zijn pas echt stevig. Als u al weet dat terugbetalen lastig wordt, raden wij u aan om niet aan deze vorm van geld lenen te gaan beginnen.