Als u een minilening af wilt gaan sluiten wilt u natuurlijk binnen enkele ogenblikken het geld op uw rekening ontvangen. Een minilening is bij voorkeur geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten. Een lening die u het liefst al binnen enkele uren op uw rekening bijgeschreven kan krijgen. Een minilening zonder gedoe afsluiten is echter in sneltreinvaart lastiger geworden. Het gewijzigde toezicht en het snel afnemen van het aantal aanbieders hebben ervoor gezorgd dat een minilening afsluiten haast niet meer zonder gedoe mogelijk is.

Waar is een minilening zonder gedoe nog mogelijk?

Minilening zonder gedoeAls u al een aantal maal een minilening heeft aangevraagd dan zult u al snel gemerkt hebben dat de meeste aanbieders om veel documenten vragen. Het gaat hierbij vaak niet eens alleen om een legitimatiebewijs. Ook het minilening afsluiten zonder loonstrook is haast niet meer mogelijk. Bijna alle aanbieders vragen namelijk om een legitimatiebewijs, een loonstrook en een kopie van uw bankafschriften. Hierdoor is een minilening helaas geen lening meer zonder gedoe geworden. Als u wél een minilening wilt zonder gedoe kan dit vaak alleen nog, als u al eerder een minilening bij een aanbieder heeft afgesloten, en deze ook weer tijdig heeft terugbetaald. Vaak is daarna alleen een sms al voldoende om een minilening verstrekt te krijgen. Daarnaast hangt het natuurlijk ook nog een beetje af van de definitie van een minilening. Als we aanhoudend dat een minilening een lening is bijvoorbeeld tot een bedrag van € 1000,-. Dan zou u dit bedrag wellicht ook van vrienden of bekenden kunnen gaan lenen. Dit zijn vaak nog wel leningen zonder gedoe, en als u het als minilening wilt beschouwen is het zelfs een minilening zonder gedoe.

Kosten van een minilening zonder gedoe

Een minilening zonder gedoe, een minilening die u voor de tweede keer aanvraagt, kost net zoveel als andere leningen. Ook hierbij bent u dus net zoveel geld kwijt. Een minilening zonder gedoe is dus helaas niet voordeliger.