Een minilening zonder BKR toetsing gebeurt nog veel. Sterker nog, het is niet eens mogelijk om een minilening met BKR toetsing af te sluiten. Hoe dit kan? Wat u moet doen voor een minilening zonder BKR toetsing? Waarschijnlijk minder dan u nu denkt. Zeker al heeft u al regelmatig te horen gekregen dat een lening voor u op dit moment niet mogelijk is, in verband met een negatieve BKR registratie. Of omdat u al teveel aan leningen heeft uitstaan gezien. En dit is goed mogelijk gezien de steeds strenger wordende leennormen. Het wordt namelijk steeds moeilijker om direct geld lenen voor iedereen mogelijk te houden. Dat is dan ook de reden dat de minilening een populaire leenvorm blijft.

Minilening zonder BKR toetsing afsluiten

Als u een minilening wilt afsluiten zonder BKR toetsing kunt u bij alle aanbieders van minileningen terecht! Hoe zit dit? Eigenlijk heel eenvoudig. Om een toetsing te kunnen doen bij het BKR, moet u aangesloten zijn bij het BKR, bent u dit niet, dan kunt u daar ook geen toetsing doen. Eenvoudiger gezegd, men kan dan niet zien of u een negatieve BKR registratie heeft. Een minilening afsluiten is dus altijd een lening afsluiten zonder BKR toetsing. Een verstrekker van minileningen zal u hier dus ook nooit op kunnen afwijzen.

Wat kost een minilening zonder BKR toetsing?

Minilening zonder BKR toetsingOmdat het een standaard werkwijze is van de verstrekkers van minileningen om geen bkr toetsing te doen, betaalt u hier ook geen extra kosten voor. Een minilening zonder BKR toetsing zal dus nooit duurder (of goedkoper) zijn dan een “gewone” minilening. Kanttekening hierbij is wel dat een minilening sowieso een dure vorm van geld lenen is. Houdt hier dus ook rekening mee als u een minilening wilt gaan afsluiten. Er kunnen hoge bijkomende kosten bij u in rekening gebracht worden.
Wat een minilening zonder BKR toetsing exact gaat kosten is per aanbieder verschillend. Zorg ervoor dat u altijd bij verschillende partijen een offerte aanvraagt. Hierdoor krijgt u een goed inzicht in de kosten van een lening.