Geld lenen, en vooral direct geld lenen is niet eenvoudig. Maar wat als u uitzendkracht bent? Is het dan wel mogelijk om een lening af te sluiten? Waar kunt u dan nog geld lenen? Zijn er verschillen in de voorwaarden? Allemaal vragen die we zelf binnen enkele tellen kunnen bedenken als we meer willen weten over het geld lenen als uitzendkracht. Belangrijke vragen om te beantwoorden voordat u een lening gaat aanvragen.

Lenen als uitzendkracht

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 4,1%
Vanaf 4,4%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Als u geld wilt gaan lenen, en u heeft op dit moment een uitzendovereenkomst, dan wilt u natuurlijk snel weten wat de mogelijkheden zijn. Mogelijkheden voor geld lenen zijn er overigens altijd. Het is alleen de vraag of u de beste voorwaarden kunt krijgen. Er is wel een groot onderscheid te maken tussen het lenen als uitzendkracht met een fase a overeenkomst, of een fase c overeenkomst.

Lenen als uitzendkracht fase A

Dit is voor de banken de meest onzekere variant. Vandaar dag lenen als uitzendkracht met fase a het meest lastig is. Uw inkomen wordt bij een fase a overeenkomst door de banken namelijk niet meegenomen in de berekening voor een lening. Een “regulier” doorlopend krediet of een persoonlijke lening is daardoor helaas niet mogelijk. Lenen als uitzendkracht fase a kan nog wel mogelijk zijn bij de verstrekkers van de minileningen. Voordeel hierbij is natuurlijk dat geld lenen zonder BKR toetsing ook nog eens mogelijk is. De verstrekkers van minileningen kunnen namelijk geen BKR toetsing doen. Daarnaast kan het nog mogelijk zijn om geld te lenen als uitzendkracht fase a bij vrienden of familie.
lenen als uitzendkracht

Lenen als uitzendkracht fase B

Hiermee krijgt u het al iets eenvoudiger als u een lening wilt gaan afsluiten. De banken nemen uw inkomen in ieder geval voor een deel mee. Bij de meeste banken zal dit 70% zijn. Als u partner wel een vast inkomen heeft, kunnen banken coulanter zijn om u een lening te verstrekken. U kunt dan ook in aanmerking komen voor een regulier doorlopend krediet of een persoonlijke lening.
Daarnaast blijven minileningen en geld lenen bij particulieren natuurlijk ook nog gewoon een optie.

Lenen als uitzendkracht fase C

De meeste kans op een lening heeft u als u lenen als uitzendkracht mogelijk wilt maken met een fase C overeenkomst. Banken nemen dit inkomen volledig mee, het wordt dan ook gezien als een vast inkomen. Uiteraard zal de bank wel gewoon de BKR toetsing blijven doen. Maar om door de inkomenstoets te komen wordt in ieder geval al een stuk eenvoudiger.

Wilt u meer weten over geld lenen als uitzendkracht? Of mist u nog iets in het artikel? Dan kunt u een email zenden aan [email protected] Wij zullen uw email dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.