Doorlopend krediet oversluiten

Een doorlopend krediet oversluiten? Dat kan u veel geld besparen. Meer dan 75% van de mensen leent namelijk veel te duur. Uw doorlopend krediet oversluiten kan er in veel gevallen voor zorgen dat u niet meer bij deze 75% hoort. Maar waar moet u op letten als u een doorlopend krediet gaat oversluiten? Wat zijn de mogelijkheden om uw lening voordeliger te maken? En hoe zorgt u ervoor dat u nu eens echt geld gaat besparen. Direct geld lenen moet natuurlijk wel goedkoop geld lenen zijn en blijven.

Doorlopend krediet oversluiten?

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Minilening
Vanaf 4,1%
Vanaf 4,4%
Maximaal € 1500,-
Vaste rente
variabele rente
Geen BKR toetsing
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 69 jaar
van 21 tot 70 jaar
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 2 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Persoonlijke lening aanvragen
Doorlopend krediet aanvragen
Minilening aanvragen
Heeft u op dit moment een doorlopend krediet met een rente van 5% of meer? Dan is de kans groot dat u op dit moment teveel rente betaald. Uw doorlopend krediet oversluiten kan u dan direct voordeel opleveren. En kan er dus voor zorgen dat u honderden euro’s of meer per jaar gaat besparen. Let bij het oversluiten van een doorlopend krediet ook altijd op de totale kosten. Als de totale kosten van uw nieuwe lening hoger zijn dan het in te lossen krediet. Dan gaat u meer betalen, in plaats van minder. Geld lenen wordt dan alleen maar duurder. U kunt dit uitrekenen door het maandtermijn x de resterende looptijd te doen. U weet dan precies hoeveel u nog aan uw lening moet betalen. Op de offerte voor uw nieuwe doorlopende krediet staat al vermeld wat u in totaliteit aan uw nieuwe lening moet gaan betalen. Dit staat op het ESIC formulier. Kies in ieder geval voor de voordeligste optie.

Wat hoort bij een doorlopend krediet oversluiten?

Veel consumenten vergeten dat een doorlopend krediet meer is dan alleen maar een lening. Ook roodstaan op de betaalrekening, of uw creditcard, wordt gezien als een doorlopend krediet. Juist dit doorlopend krediet oversluiten kan u veel geld besparen. Deze leningen brengen gemak met zich mee, maar de kosten zijn aanzienlijk. Juist dit zijn de leningen waar u fors op kunt besparen.

Doorlopend krediet oversluiten met een negatief BKR

Indien u een negatieve BKR registratie heeft dan is uw doorlopend krediet oversluiten een stuk minder eenvoudig. Banken zijn zeer terughoudend en willen u eigenlijk geen financiering meer verstrekken.
Er kunnen tegenwoordig gelukkig nog wel wat mogelijkheden zijn. Zo kunt u wellicht nog terecht bij de kredietverstrekker die de negatieve codering heeft geplaats. Geld lenen zonder BKR toetsing is haast onmogelijk, maar voordelig omzetten lukt vaak nog wel bij de bank waar de lening loopt.