Becam lening oversluiten

Becam lening oversluiten? Voor het oversluiten van uw becam lening zijn verschillende mogelijkheden. Er zijn tal van aanbieders die maar wat graag uw Becam lening voor u willen gaan oversluiten. Het is dan ook belangrijk om regelmatig een offerte aan te vragen. U ziet dan al snel of een Becam lening oversluiten voor u voordeel kan opleveren. Maar is uw Becam lening oversluiten ook voordelig? Gaat u geld besparen als u uw Becam lening oversluit? En kunt u direct geld lenen als u uw Becam lening oversluit?

Becam lening oversluiten

Becam Lening Oversluiten

Becam is in het verleden onderdeel geweest van de DSB bank. Zij hebben in het verleden veel kredieten afgesloten. Geld lenen zonder BKR toetsing is bij Becam overigens nooit mogelijk geweest. Becam is nu in handen van 3 oud directeuren van de DSB Bank. Waar Becam in het verleden veel leningen heeft ondergebracht bij de destijds “eigen DSB bank”. Is Becam net als zoveel andere partijen nu een “gewone” kredietbemiddelaar. Zij bemiddelen dus nog in leningen. U sluit dus een krediet af bij een andere maatschappij dan Becam zelf. Als u liever bij een bank leent dan bij een kredietbemiddelaar dan kunt u het best uw Becam lening oversluiten. Bedenk echter wel dat dit in de rente zeker niet altijd voordeliger hoeft te zijn. De meeste “reguliere” banken zoals ABN Amro, ING en Rabobank hanteren namelijk een veel hogere rente dan de rente op uw Becam lening.
Becam lening oversluiten

Voordelen bij uw Becam lening oversluiten?

Becam verstrekt over het algemeen leningen tegen een scherpe rente. Als u echter uw lening nog in de DSB periode heeft afgesloten heeft u nog een oude Becam lening. Dit is de categorie waarbij oversluiten nagenoeg altijd voordeel heeft. In het verleden werd namelijk veel gebruik gemaakt van de volgende truc. U werd gelokt met een hele lage rente, soms zelfs een rente van 0,9%!! Als u deze eenmaal had afgesloten werd de rente echter stelselmatig verhoogd. Niet gelijk met hele procenten, maar elke keer met kleine stapjes. Zo kan het zelfs voorkomen dat u rente meer dan vertienvoudigd is!
Een groot voordeel van deze leningen oversluiten is natuurlijk dat u hierbij weer fors kunt gaan besparen op de rente van uw lening.

Becam lening oversluiten met BKR toetsing

Een Becam lening oversluiten is altijd een lening oversluiten met BKR toetsing. Als u wilt gaan oversluiten naar een andere bank zal er altijd een toetsing en registratie gedaan gaan worden bij het BKR. Indien u dit niet wilt wordt is het eigenlijk alleen nog mogelijk om uw lening over te sluiten als u uw lening door een particulier laat inlossen. Het kan natuurlijk nog wel mogelijk zijn om uw een lening naast uw huidige lening af te sluiten in de vorm van een minilening.