2000 euro lenen

2000 Euro lenen is een relatief klein bedrag. Toch kan het geld keihard nodig zijn, en banken hier ontzettend lastig over doen. Goed nieuws bij 2000 Euro lenen is dat geld lenen zonder BKR toetsing en geld lenen met BKR toetsing mogelijk is. Wel moet u er rekening mee houden dat geld lenen zonder BKR toetsing en registratie over het algemeen duurder is dan 2000 Euro lenen met BKR toetsing.

2000 Euro lenen zonder BKR toetsing

Product
Max. 1e lening
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 400,-
45 dagen
24 uur
Ferratum Pluslening
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
Laten we beginnen met de variant waar veel naar gezocht wordt. 2000 Euro lenen zonder BKR toetsing. Er zijn diverse redenen waarom u op zoek kunt zijn naar een lening van 2000 Euro zonder BKR toetsing. Het kan zijn dat u een negatieve BKR registratie heeft, of u kunt al teveel leningen uit hebben staan. Dan is het zaak om een aanbieder te vinden die werkt zonder BKR toetsing en registratie. U komt dan terecht bij aanbieders van de zogenaamde minileningen. Een minilening is een lening tot maximaal € 1500,-. Deze leningen kennen een korte looptijd tot maximaal 62 dagen. Omdat de aanbieders van een minilening niet aangesloten zijn bij het BKR, kunnen zij geen BKR toetsing en registratie doen. Hierdoor is 2000 Euro lenen zonder BKR toetsing bij deze verstrekkers nog goed mogelijk.
Daarnaast kunt u natuurlijk geld lenen bij kennissen of familie. Ook zij zullen geen BKR toetsing doen uiteraard. Geld lenen als uitzendkracht fase A blijkt overigens wel lastig bij de verstrekkers van minileningen.

2000 Euro lenen met BKR toetsing

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Laagste rente
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,1%
7,2%
Interbank Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,3%
11,3%
Defam Premium PL
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,8%
Frisia Persoonlijke lening
4,5%
6,1%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,9%
Defam Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
11,2%
NN Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
11%
Qander Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
5,3%
8,6%
Is een BKR toetsing voor u geen probleem? Dan kunt u 1500 Euro lenen met BKR toetsing, dit is vele malen voordeliger dan het geld lenen zonder BKR toetsing. U kunt dan namelijk ook gewoon kiezen voor een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet heeft veelal een lage rente. Daarnaast mogen er bij een doorlopend krediet, anders dan bij een minilening, geen kosten in rekening worden gebracht voor de bemiddeling van deze lening. U moet er wel rekening mee houden dat bij een doorlopend krediet een minimale limiet nodig is van € 2.500,- of bij sommige banken zelfs € 5.000,-. Dit hoeft overigens geen probleem te zijn. Alles wat u niet nodig heeft kunt u namelijk in depot laten staan. Hier betaalt u geen rente over. Bij een doorlopend krediet betaalt u namelijk alleen rente over het bedrag wat u heeft opgenomen.

Snel 2000 Euro lenen

2000 Euro lenen
Als u het geld op hele korte termijn nodig heeft wilt u natuurlijk weten waar u snel 2000 Euro lenen mogelijk kunt maken. Over het algemeen maakt een minilening of een doorlopend krediet niet veel uit. Het geld kan in het meest gunstige geval binnen 48 uur op uw rekening staan. U moet er dan wel rekening mee houden dat u zelf ook snel meewerkt om de gegevens aan te leveren. Het nadeel is natuurlijk dat u bij 2000 euro lenen, twee verschillende aanbieders van minileningen nodig heeft. Die zijn er op dit moment wel in Nederland. Namelijk Ferratum en Saldodipje.