1500 Euro lenen is een relatief klein bedrag. Toch kan het geld keihard nodig zijn, en banken hier ontzettend lastig over doen. Goed nieuws bij 1500 Euro lenen is dat geld lenen zonder BKR toetsing en geld lenen met BKR toetsing mogelijk is. Wel moet u er rekening mee houden dat geld lenen zonder BKR toetsing en registratie over het algemeen duurder is dan 1500 Euro lenen met BKR toetsing.

1500 Euro lenen zonder BKR toetsing

Product
Max. 1e lening
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 400,-
45 dagen
24 uur
Ferratum Pluslening
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
Laten we beginnen met de variant waar veel naar gezocht wordt. 1500 Euro lenen zonder BKR toetsing. Er zijn diverse redenen waarom u op zoek kunt zijn naar een lening van 1500 Euro zonder BKR toetsing. Het kan zijn dat u een negatieve BKR registratie heeft, of u kunt al teveel leningen uit hebben staan. Dan is het zaak om een aanbieder te vinden die werkt zonder BKR toetsing en registratie. U komt dan terecht bij aanbieders van de zogenaamde minileningen. Een minilening is een lening tot maximaal € 1500,-. Deze leningen kennen een korte looptijd tot maximaal 62 dagen. Omdat de aanbieders van een minilening niet aangesloten zijn bij het BKR, kunnen zij geen BKR toetsing en registratie doen. Hierdoor is 1500 Euro lenen zonder BKR toetsing bij deze verstrekkers nog goed mogelijk.
Daarnaast kunt u natuurlijk geld lenen bij kennissen of familie. Ook zij zullen geen BKR toetsing doen uiteraard. Geld lenen als uitzendkracht fase A blijkt overigens wel lastig bij de verstrekkers van minileningen.

1500 Euro lenen met BKR toetsing

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Laagste rente
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,5%
Defam Premium DK
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,6%
NN Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
13%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
8,8%
Defam Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
10,3%
Interbank Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
14%
Qander Doorlopend Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,9%
8,4%
Frisia Doorlopend Krediet
4,9%
6,0%
1500 Euro lenenIs een BKR toetsing voor u geen probleem? Dan kunt u 1500 Euro lenen met BKR toetsing, dit is vele malen voordeliger dan het snel geld lenen zonder BKR toetsing. U kunt dan namelijk ook gewoon kiezen voor een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet heeft veelal een lage rente. Daarnaast mogen er bij een doorlopend krediet, anders dan bij een minilening, geen kosten in rekening worden gebracht voor de bemiddeling van deze lening. U moet er wel rekening mee houden dat bij een doorlopend krediet een minimale limiet nodig is van € 2.500,- of bij sommige banken zelfs € 5.000,-. Dit hoeft overigens geen probleem te zijn. Alles wat u niet nodig heeft kunt u namelijk in depot laten staan. Hier betaalt u geen rente over. Bij een doorlopend krediet betaalt u namelijk alleen rente over het bedrag wat u heeft opgenomen.

Snel 1500 Euro lenen

Als u het geld op hele korte termijn nodig heeft wilt u natuurlijk weten waar u snel 1500 Euro lenen mogelijk kunt maken. Over het algemeen maakt een minilening of een doorlopend krediet niet veel uit. Het geld kan in het meest gunstige geval binnen 48 uur op uw rekening staan. U moet er dan wel rekening mee houden dat u zelf ook snel meewerkt om de gegevens aan te leveren.

1500 Euro lenen met een persoonlijke lening

In de tabel op deze pagina hebben we de mogelijkheden weergegeven voor 1500 Euro lenen. We hebben hier geen rekening gehouden met een persoonlijke lening afsluiten voor 1500 Euro. Dit heeft een reden. Bij een persoonlijke lening wordt het gehele bedrag direct op uw rekening gestort. Het bedrag wat u niet nodig heeft kunt u terug storten naar uw lening. Maar hier moet u over het algemeen een boete voor betalen. Naar ons idee zou 1500 euro lenen in de vorm van een persoonlijke lening dan ook geen goede optie zijn. Met een doorlopend krediet bent u een stuk flexibeler en kunt u, wanneer u dit wenst, extra stortingen doen in uw lening zonder dat hierbij een boete in rekening wordt gebracht.
Wilt u toch een persoonlijke lening? Uiteraard is dit geen probleem. U kunt dan een ook gewoon de lening aanvragen. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen en wij kijken direct voor u wat de mogelijkheden voor u zijn. Niet alleen voor een persoonlijke lening, maar ook voor een doorlopend krediet.