1000 Euro lenen kan op verschillende manieren. U kunt 1000 euro lenen met en zonder BKR toetsing. Maar waar moet u op letten als u 1000 Euro gaat lenen? Ondanks het gegeven dat het een relatief klein bedrag is, is het toch verstandig om de lening zo goedkoop mogelijk te maken. En is 1000 euro lenen ook snel geld lenen?

1000 euro lenen met BKR toetsing

Aanbieder
Product
Min. Rente
Max. rente
Aanvragen
Laagste rente
Huiseigenarenkrediet
- via Krediet Groep Nederland
4,1%
7,2%
Interbank Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,3%
11,3%
Defam Premium PL
- via Krediet Groep Nederland
4,4%
7,8%
Frisia Persoonlijke lening
4,5%
6,1%
Huiseigenaren Krediet
- via Krediet Groep Nederland
4,5%
7,9%
Defam Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
4,6%
11,2%
NN Persoonlijke lening
- via Krediet Groep Nederland
4,7%
11%
Qander Persoonlijke Lening
- via Krediet Groep Nederland
5,3%
8,6%
Als een BKR toetsing voor u geen probleem is, dan kunt u voordelig 1000 euro lenen. U kunt dan kiezen voor diverse vormen. U kunt kiezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Het nadeel bij deze vormen van geld lenen is wel dat er bij de meeste aanbieders een minimaal limiet geldt van € 2500,-. Bij een persoonlijke lening is dit lastig, omdat het weer terugstorten op deze lening vaak onoverzichtelijk is. U ziet niet direct aan uw lening wat er gebeurd. Bij een doorlopend krediet is dit eenvoudiger. Bij een doorlopend krediet kunt u namelijk bedragen in depot laten staan. U betaalt hier dan geen rente over, en betaalt alleen terug wat u geleend heeft. Met de rente over het uitstaande saldo uiteraard. Als u op deze manier 1000 Euro gaat lenen, heeft u geen afsluitkosten voor de lening. Dit is namelijk wettelijk verboden.

1000 euro lenen zonder BKR toetsing

Product
Max. 1e lening
Max. leenbedrag
Max. Looptijd
Storting
Aanvragen
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 400,-
45 dagen
24 uur
Ferratum Pluslening
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
Geen BKR Toetsing
€ 400,-
€ 1.500,-
62 dagen
24 uur
1000 euro lenen zonder BKR toetsing is alweer een stuk lastiger dan geld lenen met BKR toetsing. Als u op zoek bent naar een lening zonder BKR toetsing kunt u namelijk niet meer bij alle verstrekkers terecht. De commerciële verstrekkers van minileningen doen dit voornamelijk met BKR toetsing. Zeker als u een doorlopend krediet of een persoonlijke lening zou willen gaan afsluiten. Voor een minilening kunt u nog wel terecht voor 1000 Euro lenen zonder BKR toetsing. De verstrekkers van minileningen zijn namelijk niet aangesloten bij het BKR. Zij kunnen daar dus geen toetsingen doen, en kunnen uw lening daar ook niet registreren. Daarnaast kan 1000 euro lenen van vrienden of bekenden een goede optie zijn. Ook zij kunnen uiteraard geen BKR toetsing en registratie doen. .

Direct 1000 Euro lenen

Als u geld wilt gaan lenen, ook een relatief kleine lening van 1000 Euro. Dan heeft u dit uiteraard het liefst zo snel mogelijk in handen. Bij een lening van 1000 euro moet u ervan uitgaan dat het minimaal 24 uur duurt voordat u het geld op uw rekening heeft staan. Deze periode is voor de banken nodig om uw aanvraag te verwerken en het geld te storten op uw rekening. Deze procedure kan alleen sneller als u 1000 euro lenen mogelijk wilt maken via een minilening. Als u daar al bestaande klant bent, kan een lening van 1000 euro namelijk al binnen 10 minuten worden afgehandeld. Voorwaarde is dan wel dat u al bekend bent met een positieve ervaring bij deze verstrekker van de minilening.

Verantwoord 1000 Euro lenen.

Een van de belangrijkste dingen is dat geld lenen verantwoord moet zijn. Om welk bedrag het ook gaat. Of het nu 1000 Euro is, 1500 Euro lenen of 2000 Euro lenen. U moet de lening wel weer daadwerkelijk kunnen terugbetalen. Om na te gaan of het mogelijk is, is het belangrijk om goed te kijken naar uw financiële situatie, en daar ook eerlijk over te zijn naar uzelf toe. 1000 Euro lenen moet u op de korte termijn en op de lange termijn meer voordelen dan nadelen opleveren.

1000 Euro lenen met de nieuwe minilening

1000 Euro lenenGelukkig is er wel extra aanbod gekomen. Ferratum is naast het verstrekken van de minilening nu ook overgegaan tot het verstrekken van plusleningen. Met deze pluslening kunt u een minilening afsluiten tot een bedrag van 1500 Euro. Deze lening moet u in twee termijnen terugbetalen. De eerste termijn op de 31ste dag. Het tweede gedeelte op de 62ste dag na de verstrekking van de lening. Het voordeel hiervan is uiteraard dat u meer tijd krijgt om de lening terug te betalen. Overigens moet u er rekening mee houden dat het eerste gedeelte ongeveer 45% zal zijn van het bedrag dat u geleend heeft, en de tweede betaling het restant.

1000 Euro lenen? vergeet niet uw lopende leningen!

Als u 1000 Euro gaat lenen is dit een mooi moment om naar uw totale financiële situatie te gaan kijken. Als u nog andere doorlopende krediet of persoonlijke leningen heeft, of bijvoorbeeld een creditcard of u staat doorlopend rood op uw betaalrekening. Dan is dit een mooi moment om leningen te gaan samenvoegen. Het samenvoegen van leningen kan u een groot voordeel opleveren. Zeker omdat de huidige rentestanden bijzonder laag zijn. Een lening aanvragen kost u niets, en kan u op deze manier misschien zelfs nog aardig wat geld besparen.